Powered by Smartsupp

Letní barvy

Někdy se jen tak probírám svou sbírkou razítek a narážím na sady nikdy nepoužité a přesto krásné. Vesměs to kdysi byla láska na první pohled, razítko, které jsem okamžitě musela mít, přestože jsem ho nutně nepotřebovala. Tak jsem nedávno objevila sadu razítek Penny Black s motivy keřů a větví. Napadlo mě je konečně použít. Jako první jsem použila razítko na zelené velikonoční přání, které jsem vám představila už dříve a vzápětí na to jsem vyrobila ještě jedno přání, kdy razítko březových proutků je v pozadí žlutých kytiček.

Vyrábět toto přání mě opět moc bavilo, použila jsem totiž spoustu oblíbených věcí. Razítka, inkousty, výřezy, potištěný papír, jednobarevný papír, embossovací kapsu, vyřezávací šablonu, … prostě spoustu maličkostí, které z bílé čtvrtky nakonec udělají něco zcela nového.

Momentálně jsem daleko od těchto svých milovaných maličkostí a na tvoření nových věcí si musím ještě několik dnů počkat, ale už teď se na ně nemůžu dočkat. Všechny ty inkousty, barvičky, nádherné papíry a šablony, to ještě doplním o nově zakoupená knihařská plátna, takže se pak vrhnu na nějaký ten zápisník či album, které vám snad budu moci brzy představit.

Zatím se mějte všichni tvořivě a krásně.

Vaše Alena