Powered by Smartsupp

Léto a tvoření

Toto léto nám začíná pořádným horkem, ale ani horko mě neodradí od mého obrovského koníčku. Byť sluníčko pálí, dá se venku u kafíčka či dobré limonády vystříhávat jednotlivé motivy či slepovat už připravené kompozice. Střihnout do krásné čtvrtky chce někdy pořádnou odvahu, ale včera jsem už jednoduše neodolala a šla do něj! Stříhala jsem jednotlivé věnečky do posledního kousku a teď nastává čas dát jim své místo. A když se některé věnečky překrývaly, jednoduše jsem ze zbytků vyrobila lehké a vzdušné přání k svatbě.

Je jemné a něžné a seskládané pouze z naembossovaného podkladového papíru čtvercového tvaru, ze čtverečku vzorovaného papíru (zbytku), podlepeného 3D páskou, výřezu eukalyptu a větvičky, na kterou jsem pověsila snubní prstýnky. Ono nikdy není vše tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. V mé široké sbírce šablon zatím chybí snubní prsteny, a tak jsem si pomohla šablonou bublin, když jsem jednu bublinu odstřihla, vše natřela lehce lepidlem a posypala zlatými třpytkami od Nuvo. Po příští týden se u nás bude třpytit celá rodina, ale i to je dobrý signál, že jsem stále v akci :-).

Tenhle jednoduchý obrázek mně inspiruje, myslím, že by se skvěle hodil na přední stránku svatební knihy hostů a alba. Takže si myslím, že se s nimi brzy pochlubím.

Děkuji vám přátelé za sledování, snad jsem vás inspirovala.

Mějte moc krásné letní dny a až budete v horku naříkat, že se nedá nic moc dělat, vězte, že dá. Nůžky a papír do ruky a ať vám jde práce pěkně od ruky!

Vaše Alena