Powered by Smartsupp

Tak a jsou na světě!

A kdo nebo co? No přece moje úplně první ručně vyrobené foto album a také kniha hostů. A protože už je u své majitelky, mohu se pochlubit i vám.

Obojí je ve stejném stylu. Na desky jsem použila bílé knihařské plátno a ke zdobení zase výřezy lístečků, srdíčka, rámečky, samozřejmě prstýnky. Lístečků bylo zapotřebí opravdu hodně, no a aby vypadaly hezky plasticky, jsou potaženy washi páskou a podlepeny spoustou 3D pásky. Na prstýnky jsem zase použila moji novou NUVO pastu ve zlatavém odstínu.

Byl to můj první počin tohoto druhu a musím vyzvednout velkou pomoc mé facebookové kamarádky, bez které bych ještě teď seděla s hlavou v dlaních a koukala se na hromadu papírů a plátna jako na hromádku neštěstí a tápala a tápala. A pak vám bude někdo říkat, že FB je zkáza! Jo je, pokud se obklopíte nesprávnými „přáteli“. Takže Mio, moc moc díky za tu spoustu trpělivosti se mnou.

Práce mě ohromně bavila, výsledek se nedostavil napoprvé, ale to mně posunulo zase dál. Bez píle to nejde. Musím a slibuji, že budu trpělivě cvičit všechno to skládání a lepení, protože to samozřejmě není ještě to, co bych chtěla, ale už se to albu aspoň trochu podobá. Hned další album v hnědé vyšlo zase lépe a už mám rozpracováno další a v hlavě mi šrotuje pořadník, co kam a jak. Takže nuda stranou, jen je mi líto sluníčka, které si chci užít, než se pokazí počasí, takže spíš, než tvoření je na řadě slunění a procházky.

Takže vám přeji také spoustu krásných letních chvil a až zase zaprší, vložím další příspěvek. A novomanželům ať to všechno vyjde, jak má.

Pozdravy všem Alena