Powered by Smartsupp

Velikonoce v zelené barvě

Vítejte! Sluneční paprsky nám pomalu a jistě prohřívají zem a také nám připomínají, že jaro pomalu začalo a blíží se Velikonoce. Takže kdo se ještě stále nepustil do velikonočního tvoření, měl by co nejdříve začít.

Já velikonočních přání moc nedělám, ale letos už jsem pár vyrobila. Představím vám tedy další z nich, je v zelené a ve velmi jednoduchém stylu. Na podklad jsem použila bílý papír, který jsem lehce pocákala hnědým disstres inkoustem. Ve svých zásobách jsem našla razítko s proutím či křovím, a to jsem obtiskla zalaným inkoustem někam do středu přání. Proutí udělá pěknou kulisu ostatním výřezům. Následovalo nalepení čtverců s potisky větviček a nalepení vajíčka a skořápky. Vše jsem doplnila kouskem výřezu hnízda, které jsem taktéž nabarvila do zelena.

Přání bylo hotové raz dva, a tak zbyl čas pohrát si s pučícími lístky. Ty jsem dokreslila pomocí tekutých enamelek Nuvo na podkladové razítko. Přání je tak plastické a není fádní. Je jednoduché a já mám z něho velkou radost, stejně velikou, jako ze slunečních paprsků, které nám prozařují den.

Mějte radost také a užívejte si krásných jarních okamžiků.

S láskou,

Alena