Powered by Smartsupp

Levandulové album

Levandulová kolekce od Lemoncraft je plná krásných motivů. Něžné kvítky, krajka, krásné jemné barvičky, z toho přeci musí být tvoření jedna radost. A tak jsem neodolala a nakoupila velké množství těchto papírů v malém i velkém provedení, všechno radši 5krát.

V novém roce jsem z těchto papírů spáchala svůj první scrapbookový počin, tedy dva. Album na přání pro jednu romanticky založenou paní a k tomu přání ve stejném duchu. Tvoření alb mám moc ráda, jen občas zápasím s technikou. Původní album mělo být zdobené rýžovým papírem, ale stránky od lepidla zvlhly a nedaly se narovnat, proto jsem následně zvolila jistotu. Nově jsem vyzkoušela vsazený hřbet a svázání vazby viditelné na přední straně.

Ještě mě čeká lepení fotek přímo s paní, která si album pro svou sestru objednala a na to se moc těším. Bude spousta povídání, skládání a vymýšlení textů, které by měly podtrhnout okamžik zachycený na fotografii, a to je to, co udělá album albem. A k tomu mám připraveno spoustu vystřižených levandulových a růžových motivů, lístečky, lucerny, kola, prostě takovou malou Provence v krabici :-). Mám ráda tuto kreativní práci, protože na jejím konci je zpravidla spousta radosti, a to je nejvíc.

A další výzva? Představuji si něco velkého s trochu skromnějším zdobením a pár knih hostů.

A pokud mně chcete vyzvat vy, neváhejte. Vaše přání mi bude onou výzvou pro další hodiny a dny, abych ho splnila k vaší spokojenosti.

Přeji Vám krásný tvořivý rok plný inspirace a krásných pohodových dnů.

Alena