Powered by Smartsupp

Velikonoční zajíček

Velikonoce jsou tady. Zítra máme Velký pátek, takže už nám vrcholí přípravy na tyto svátky. Přání k Velikonocům už posílá málokdo, ale já třeba svým příbuzným a známým ještě posílám nebo třeba donesu osobně. Letos jsem jich dělala pár i na výstavku a hlavním materiálem byly pro mne papíry od Alexandry Renke. Její letošní kolekce vyměnila kuřátka za zajíčky, jehňátka a koloušky. Já vám představím jedno přání, kde v hlavní roli je malý neposedný zajda.

Velikonoce jsou symbolem oběti a nového života a má přání se tedy nesla v bílé barvě, v barvě čistoty. Tedy i na toto přání mi stačil bílý základ, bílý papír o gramáži 260 gsm a minimum ozdob. Na základ jsem nalepila rámeček, ten lepím minimálně ze dvou vrstev, aby hezky vystoupal. Vnitřek rámečku už ale používám pouze jako jednu vrstvu, na toto přání jsem ho vylepšila pomocí embossovací kapsy s kytičkou a motýlky. Dominantou měl být zajíček, takže jsem už kolem něj zlehka nalepila jen kousky výřezů hnízdečka a větviček, a ještě přání dozdobila zeleným lístkem.

Já mám hotovo a pokud jsem vás alespoň trochu inspirovala, nesmírně mne to těší.

A ještě maličkost. K výrobě tohoto přání stačilo minimum pomůcek a pokud nevlastníte Bigshot či jiný strojek, nezoufejte. Rámeček lze vytvořit pomocí nůžek, případně můžete využít špachtličky z nanuků a udělat za zajíčkem třeba plot, lístečky a trávu či nějaké to pozadí lze vystřihnout pomocí nůžek a pokud byste chtěli například plastické pozadí, velmi krásně vypadá vlnkovaný papír.

Tak krásné tvoření všem, i nováčkům, kteří ještě nemají širokou výbavu pomůcek a chtějí to třeba jen zkusit, protože „všechno jde, když se chce!“

Vaše Alena