Powered by Smartsupp

Malý boxík s velkým využitím

Když potřebuji darovat něco malého, vždy přemýšlím, do čeho a jak zabalit maličkost, aby dárek vypadal lákavě už před rozbalením. K nastávajícím Velikonocům jsem vyráběla pár něžných boxíků, které lze využít na čokoládová vajíčka, na jiné sladkosti, na dárky pro svatebčany, na prstýnky, na penízky… . Prostě na cokoliv, co se do krabičky vejde.

Zvolila jsem něžnou variantu, základ z bílého hladkého papíru silnější gramáže, který jsem potiskla razítky větviček s lístky. K razítkování jsem zvolila distress inkoust v zelenkavé barvě, který jsem zasypala čirým embossovacím práškem, aby se inkoust zafixoval a byl malinko plastického vzhledu. Pak už jsem jen potisk ohřála pomocí horkovzdušné pistole. Nakonec jsem na každou krabičku nalepila část výřezu jarní větvičky, kterou jsem vyřízla pomocí bigshotu a šablony Blossom z papírů v bílorůžové kombinaci Cherry blossom z loňské jarní kolekce Alexandry Renke. Třešničkou na dortu neboli poslední ozdobou je malá visačka s textem, který můžete použít podle příležitosti, ke které je dárek určen. Visačka je spojena s krabičkou provázkem doladěným barevně k potisku. Mám ráda, když vzory k sobě ladí, jak tématicky, tak barevně. Jen takto je docíleno toho jemného decentního výsledku.

Už vás napadá, jak si vyzdobit svůj boxík a k jaké příležitosti by se vám hodil? Pokud ano, s chutí do toho, je to snadné a pokud nevlastníte šablonu, která krabičku vyřízla, stačí stáhnout z internetu nákres, který vystřihnete 2x, slepíte, otvor vyříznete craftovým nožíkem nebo pomocí raznice. Je hotovo a všichni ti, kteří se na scrapbooking dívají a netroufají si, mohou se ozvat, protože pro mě není problém pomoci nebo rovnou vyrobit cokoli na přání.

Díky za pozornost, přeji krásné tvořivé chvíle.

Vaše Alena